همه دانشجويان براي برقراري ارتباط ساده تر با دانشگاه، كارمندان و حتي با ديگر دانشجويان، يك آدرس پست الكترونيكي با Admin دانشگاه ام يو اس تي MUST دارند و هر دانشجو 50 مگا بايت فضا براي ذخيره اطلاعات در سرور دارد كه كار تحقيقاتي و آموزشگاهي او را تسهيل مي بخشد. در هر كامپيوتر يك CD رايتر موجود است كه دانشجو يك backup (كپي پشتيباني) از اطلاعات شخصي خود داشته باشد.
پروژكتور هاي LCD و لپ تاپ ها براي استفاده در ديگر اتاق هاي سخنراني موجود است كه در زمان سخنراني ها مورد استفاده قرار مي گيرد.
مجموعه مجلات كه اغلب به صورت الكترونيكي در سايت كتابخانه قرار داد و دانشجو در هر زمان و در هر مكان به صورت 24 ساعته با اتصال به اينترنت به راحتي مي تواند به آن دسترسي پيدا كند.
شما مي توانيد از كتابخانه دانشگاه كتاب به امانت گرفته و از آن ها استفاده كنيد. اغلب اين كتاب ها آخرين چاپ كتابهايي است كه ناشر تهيه كرده است.
كتابخانه دانشگاه ام يو اس تي MUST اولين كتابخانه در كشور مالزي است كه براي راحتي به دانشجويان لپ تاپ امانت مي دهد كه به راحتي بتوانند از شبكه دانشگاه و يا اينترنت در هر جايي در محوطه دانشگاه بدون نياز به كابل استفاده كنند.
در منطقه مالتي مديا 18 محل براي نشستن با پورت هاي قوي و شبكه اي براي استفاده عموم وجود دارد و به راحتي مي توان به شبكه دانشگاهي متصل شد و از امكانات آن استفاده كرد.
خدمات سيستم جامع كه براي كمك هر چه بيشتر به دانشجويان، هيئت علمي دانشگاه، كارمندان و محققان براي استفاده از مرجع و جمع آوري اطلاعات براي تحقيق، مطالعه، آموزش و يا حتي استفاده شخصي قرار دارد.
تالار بحث و گفتمان براي استفاده انجمن هاي دانشگاه در كتابخانه دانشگاه ام يو اس تي MUST قرار دارد. دو سالن كه همجوار با هم هستند و اگر گروه و يا انجمني كه از آن استفاده مي كنند بزرگ تر باشد مي توانند آن دو سالن را به هم متصل كنند.
سالن مطالعه كتابخانه دانشگاه ام يو اس تي MUST با سيستم شبكه اي بي سيم تجهيز شده است و كليه منابع الكترونيكي كتابخانه در آنجا وجود دارد. هر ميز گنجايش چهار نفر را دارد و براي مطالعه از محوطه بيرون نيز مي توان استفاده كرد.

|