كوالالامپور در بين بهترين شهرهاي تجاري آسيا مقام سوم را كسب كرد
كوالالامپور توانست در مجموع با دريافت بيشترين آرا در نظر سنجي SmartTravelAsia.com مقام سوم در تجارت آسيا را كسب نمايد.
پايتخت مالزي در چهار سال گذشته همپاي هنگ كنگ (كه در مقاوم اول تجارت آسيا قرار دارد) ، سنگاپور ، بانكوك (شهر فرشتگان) در مقام چهارم قرار داشت.
اين نظر سنجي در مجله سفري ان لاين با بيش از يك ميليون خواننده در سراسر جهان منتشر شد و مواردي از قبيل حمل و نقل و خدمات عمومي ، هتلها، فرودگاه و ديگر خدمات در اين نظر سنجي تاثير داشته است.
هزينه پايين خطوط هوايي باربري در مالزي براي چهار سال پياپي و در رتبه هاي بعدي جت استار Jetstar و خطوط هوايي سنگاپور باعث محبوبيت اين كشور شده است.
در مجموع 12 مقوله براي راي گيري در نظر گرفته شد (از ماه مي تا جولاي) با افزايش ميانگين 12.84 پرواز هوايي نسبت به 12 ماه گذشته و كسب 401 ، 170 دلار شده است.
بر اساس اين آمار در حدود 60 درصد در آسيا تا حد زيادي در سنگاپور، استراليا، هنگ كنك، هند، چين، مالزي، تايلند، فيليپين و خاور ميانه ، 20 درصد در اروپا و الباقي در ايالات متحده . امريكاي جنوبي است.
در نظر سنجي بهترين خطوط هوايي دنيا در سال 2009 سنگاپور در مقام اول داراي بهترين خدمات است.
خطوط هوايي درياي چين (Cathay Pacific) و تايلند در مقام هاي دوم و سوم قرار گرفته اند و مالزي در رديف 8دقرار دارد.
بالي Bali مالديو Maldives و پوكت Phuket به عنوان بهترين مقاصد تعطيلات معرفي شدند و جزاير لنگكاوي و پينانگ در مقم هاي هاي ششم و دهم قرار گرفتند.
كوالالامپور در مقام چهارم براي خريد قرار دارد كه مي توان در مقامهاي بالاتر از هنگ كنك سنگاپور و بانكوك نام برد.
فرودگاه بين المللي كوالالامپور در مقاوم چهارم بهترين خطوط هوايي قرار دارد و خطوط هوايي بين المللي سنگاپور، هنگ كنك و بانكوك در مقامهاي اول تا سوم قرار دارند.
منبع خبر: www.bernama.com
|